autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Castigatorul jocului WALL-E de la GameMarket.ro este …

Avem un castigator si pentru jocul WALL-E oferit de GameMarket.ro, acesta este: Paul Tomosoiu.

Felicitari din partea echipei TheMall.ro si a GameMarket.ro!

gamemarketro-premiu-pc-packshot-wall-e-the-video-game

Comentariul castigator a fost postat pe 7 iulie 2009 si il reproducem integral mai jos:

“1. Ca avantaje al comenzii on-line de jocuri pentru PC sau CONSOLE este faptul ca on-line iti poti alege dintr-o lista numeroasa de jocuri pe categorii, sunt mai ieftine, poti citi despre review-uri ale anumitor jocuri sau iti poti da seama ce gen de joc e ex: daca iti place shooter-ele si tu nu stii te poti alege cu un RPG care seamana cat de cat, as zice eu… dar pentru toate astea trebuie sa poti gasi un magazin specializat pe games) iar ca dezavantaje ar putea fi faptul ca site-ul respectiv sa aiba trecut anumite jocuri iar ele sa nu poata fi livrate (aduse) sau sa fie livrate in N zile + costurile de transport comanda minima fiind de ex: 1000 ron.
2. Pai ultimul joc care mi l-am achizitionat a fost NOX si EVIL ISLAND(S) care de fapt a fost luat de ai mei cand am facut 18 ani la majorat… bineinteles ca m-am umplut de draci pentru ca eu nu joc RPG si habar n-am cum se joaca, asa ce mai mi-am achizitionat PACK-uri de cate 3 jocuri de ADVENTURE si jocul Art Of Murder iar de jucat m-as jucat Crysis numai k :)))) rabla mea ar bubui daca as porni jocul.
3. Site-ul e super strcturat si ca grafica si ca produse si imi place mai ales faptul ca oferiti spre vanzare/comercializare produse funny!”. Paul Tomosoiu

Pentru mai multe detalii privind toate comentariile participante, va rugam sa accesati urmatorul link.

Multumim GameMarket.ro pentru premiul si suportul acordat, precum si tuturor celor care au comentat, intrand astfel in competitia pentru castigarea acestui joc pentru PC.

Speram ca are sa il distreze pe Paul acest joc si ca ceilalti participanti nu se vor lasa descurajati si vor participa si la alte actiuni pregatite de TheMall.ro si partenerii sai, va dorim o saptamana placuta in continuare si mult succes in toate proiectele!

Cu drag,
Echipa TheMall.ro

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment