autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Castigatorul DVD-ului „Sapte suflete” este….

Uraaaa! Avem un castigator (mai precis, o castigatoare): Luparu Diana.

Felicitari din partea echipei TheMall.ro si a Prooptiki Romania, distribuitorul acestui film pe DVD in Romania!

3d-seven-pounds-mic
Comentariul castigator a fost postat pe 26 iulie 2009 si il reproducem integral mai jos:

„hmmm…n`am vazut filmul. Dar trailer`ul e indeajuns de bine sintetizat incat sa inteleg ca e vorba de un om ce trebuie sa schimbe viata a 7 persoane, dar mai intai de asta trebuie sa se convinga ca acele persoane merita. M`a intristat putin:( si nu stiu de ce..cand a inceput sa cante piesa aceea am inceput sa ma gandesc la lucruri triste. Oricum acesta e ultimul lucru care conteaza, ce conteaza cu adevarat e ca, dupa parerea mea, pare a fi un film demn de vazut. Din respect pentru voi toti, am sa astept sa vad daca castig dvd`ul si in caz ca nu`l castig am sa fac rost de film sa`l vizionez :))) multumeeesc ca m`ati ascultat.” Luparu Diana

Pentru mai multe detalii privind toate comentariile participante, va rugam sa accesati urmatorul link.

Multumim Prooptiki Romania pentru premiul si suportul acordat, precum si tuturor celor care au comentat, intrand astfel in competitia pentru castigarea acestui film pe DVD.

Speram ca are sa ii placa filmul Dianei si ca ceilalti participanti nu se vor lasa descurajati si vor participa si la alte actiuni pregatite de TheMall.ro si partenerii sai, va dorim o saptamana placuta in continuare si mult succes in toate proiectele!

Cu drag,
Echipa TheMall.ro

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment