autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Castigatorul cursului de limba engleza TellMeMore

Uraaaa! Avem un castigator (mai precis, o castigatoare): „Elena Mihaela Georgescu”. Felicitari din partea echipei TheMall.ro si a TNT Games, distribuitorul oficial al TellMeMore in Romania!

Comentariul castigator a fost postat pe 21 februarie 2009, il reproducem integral mai jos:
„Avantajele si dezavantajele invatarii unei limbi straine cu ajutorul computerului … pai avantaje sunt multe, si anume, ritmul propriu (inveti cat vrei si cand vrei), nu te costa prea mult, iar faptul ca pot invata si altii din familie la un singur curs platit e super!!! Gandindu-ma la copilul meu care va incepe curand scoala si la faptul ca o limba straina de circulatie este mai mult decat necesar a cunoaste …. trebuie sa spun ca m-ar incanta enorm sa am asa un ajutor la casa! In ce priveste dezavantajele invatarii cu ajutorul computerului nu prea vad care ar fi, intrucat programul de invatare ti-l faci singur, dupa cum am mai spus. Ce m-ar convinge sa invat o limba straina – nevoia, si ce m-ar putea impiedica sa invat o limba straina – tot nevoia (materiala)! Cea mai eficienta metoda de a invata o limba straina pentru mine este o combinatie intre studiu individual, suportul material necesar (adica si la figurat, banii, si la propriu, carti si cd-uri de specialitate) si, foarte important, cineva cu care sa poti discuta fluent in limba de studiu!!!”

Multumim TNT Games pentru premiul si suportul acordat, precum si tuturor celor care au comentat, intrand astfel in competitia pentru castigarea unui curs de invatare a limbii engleze pentru incepatori. Totodata, prin generozitatea TNT Games, dupa lecturarea comentariilor postate, s-a hotarat acordarea unui al doilea astfel de premiu lui *Alexandru*, care a postat comentariul sau pe data de 30 martie 2009.
In speranta ca ambii castigatori vor reusi sa foloseasca la maxim acest software de invatare a limbii engleze, iar ceilalti participanti nu se vor lasa descurajati si vor participa si la alte actiuni pregatite de TheMall.ro si partenerii sai, va dorim o saptamana placuta in continuare si mult succes in toate proiectele!

Cu drag,
Echipele TNT Games si TheMall.ro
P.S. Chiar daca e 1 aprilie, va asiguram ca nu ne tinem de pacaleli! 🙂

featured-cd-curs-limba-engleza

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment