autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Castiga un super joc pe CD de la GameMarket.ro

Doresti sa intri in lumea lui WALL-E? Daca esti fan al simpaticului robotel ai posibilitatea de a castiga un joc pentru PC oferit de magazinul online de jocuri video www.GameMarket.ro. gamemarketro-premiu-pc-packshot-wall-e-the-video-game Cum poti castiga acest joc? Este simplu! Trebuie doar sa postezi in formularul de mai jos un comentariu original si convingator, in care sa argumentezi toate cele trei intrebari de mai jos:

1. Care consideri ca sunt avantajele si dezavantajele achizitiei jocurilor pentru PC sau console prin comenzi online?

2. Care este ultimul joc pe care l-ai cumparat sau jucat?

3. Ce iti place si ce nu iti place la magazinul online de jocuri video GameMarket.ro?

… si sa te inscri la newsletterul TheMall.ro pentru a afla daca ai castigat jocul.

Fiecare participant poate posta mai multe comentarii, pentru mai multe sanse de castig, cu conditia sa raspunda la toate cele trei intrebari obligatorii in fiecare comentariu.

La tragerea la sorti vor participa doar comentariile care au respectat conditiile de mai sus. Toate comentariile trebuie postate aici pana la data de 1 august 2009, trebuie sa includa adresa de e-mail, pentru a-l putea anunta pe castigator.

In 24 de ore de la instiintare, castigatorul trebuie sa ne comunice adresa la care-i putem trimite pachetul. Daca nu primim un raspuns in timp util, vom alege un alt castigator, tot prin tragere la sorti.

Asadar, pregateste-te sa iti faci de cap alaturi de WALL-E si EVE intr-o aventura palpitanta inspirata din succesul cinematografic Disney/Pixar, WALL-E. Vei putea explora 10 lumi pline de actiune si aventura non stop, desfasura misiuni intense, te vei feri de inamici periculosi, vei rezolva o serie de puzzle-uri si te vei descurca intr-o lume a viitorului. Retraieste momentele cheie ale actiunii din film, dar descopera si aventuri noi, explorand noi zone care nu au fost vazute in film. Joaca in rolul pui WALL-E sau Eve, interactionand cu toate personajele cheie din poveste. Apoi joacă în provocari multiplayer cu pana la patru jucatori. Pentru mai multe informatii despre acest joc pe CD si magazinul virtual care il ofera ca premiu, respectiv www.GameMarket.ro, accesati acest link.

Succes!

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment