autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Castiga un curs pe CD de invatare a limbii engleze + casti cu microfon

Doresti sa inveti limba engleza usor si ieftin? Daca esti cititor al TheMall.ro, ai posibilitatea de a castiga cel mai avansat software de invatare a limbii engleze, Tell Me More®. Pachetul oferit este un curs de limba engleza pentru incepatori:

tellme-7-incepator

Cum poti castiga acest program?

Este simplu! Trebuie doar sa postezi in formularul de mai jos un comentariu original si convingator, in care sa argumentati:

  1. care consideri ca sunt avantajele si dezavantajele invatarii unei limbi straine cu ajutorul computerului?
  2. ce te-ar convinge sa inveti o limba straina si ce te-ar putea impiedica?
  3. care este cea mai eficienta metoda de a invata o limba straina?

Fiecare participant poate posta mai multe comentarii, pentru mai multe sanse de castig, cu conditia sa raspunda la toate cele trei intrebari obligatorii in fiecare comentariu. La tragerea la sorti vor participa doar comentariile care au respectat conditiile de mai sus. Toate comentariile trebuie postate aici pana la data de 31 martie 2009, trebuie sa includa adresa de e-mail, pentru a-l putea anunta pe castigator. In 24 de ore de la instiintare, castigatorul trebuie sa ne comunice adresa la care-i putem trimite pachetul. Daca nu primim un raspuns in timp util, vom alege un alt castigator, tot prin tragere la sorti.

Aceasta soft propune o abordare pedagogica personalizata, cu trei moduri de lectie diferite:

  1. Modul Liber – permite alegerea activitatilor preferate
  2. Ghidat – ofera diverse metode de invatare, in functie de obiectivele si disponibilitatea fiecaruia
  3. Modul Dinamic – evalueaza progresele utilizatorului si ajusteaza activitatile in functie de rezultatele pe care acesta le-a obtinut la exercitiile precedente.

Anglofilii pot sa exerseze si sa deprinda abilitati de comunicare esentiale pentru invatarea limbii printr-un continut bogat si variat:

  • 250 de ore de informatii teoretice,
  • 1.200 de exercitii interactive,
  • 37 de tipuri de activitati, structurate in 6 workshop-uri: Lectie, Cultura, Gramatica, Vocabular, Oral si Scris.

In plus, clipurile video si dialogurile interactive ii introduc pe cursanti in contextul lingvistic si cultural, facand studiul cu atat mai atractiv, iar interfata moderna si ergonomica si instrumentele de limbaj ale programului asigura o navigare usoara. In cadrul cursului se pot crea mai multe profile de utilizator, progresul si performantele fiecaruia fiind urmarite individual.

De pilda, toti membrii unei familii pot folosi acelasi program in mod personalizat, fara a interfera intre ei. De asemenea, cursul urmareste dobandirea unei pronuntii impecabile prin functia de recunoastere vocala, care detecteaza automat greselile de pronuntie, facilitand verificarea si imbunatatirea acesteia cu ajutorul graficelor si animatiilor 3D. Inregistrarile audio (dialoguri, dictare) pot fi extrase si copiate pe un CD cu ajutorul caruia autodidactul isi va exersa cunostintele de limba acasa, la birou, in masina sau oriunde altundeva.

Datorita abilitatii de a evalua progresele cursantilor in timpul studiului si de a propune diverse activitati in functie de rezultatele obtinute, cursul interactiv Tell Me More® se adapteaza tuturor stilurilor de invatare, exact asa cum ar face-o un profesor. In plus, toate modulele Tell Me More®, indiferent pentru ce limba straina, sunt concepute astfel incat sa faciliteze studiul la standardele impuse de Consiliul European si obtinerea Certificatului European de Limbi Straine (The European Language Certificate) corespunzator cunostintelor acumulate. In magazine, software-ul Tell Me More®, nivelul incepator costa 229 lei.

Pentru mai multe informatii despre acest curs Tell Me More®, lider european in software de invatare a limbii engleze pe CD, accesati acest link.

Succes!

featured-cd-curs-limba-engleza2

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment