autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

C&A sparge gheata in Romania

Orice roman care a avut ocazia sa treaca pragul unui magazin C&A peste hotare trebuie sa se fi bucurat la vestea ca prestigiosul brand se lanseaza si in Romania. Curiosi, am facut si noi o vizita recent-lansatului Militari Shopping Center de pe Bd. Iuliu Maniu (cartierul Militari, spre iesirea in autostrada Bucuresti – Pitesti) si n-am fost deloc dezamagiti.

c_n_a_logo_header

Noul magazin C&A din Militari Shopping Center ne-a intampinat cu o oferta variata si preturi avantajoase (dintre care multe promotionale, de lansare), tinand seama de calitatea produselor. Cei care urmaresc mai degraba produse unicat sau in serii limitate i-ar putea reprosa, poate, tocmai faptul ca articolele sunt disponibile intr-un numar mare de exemplare, ceea ce creste, desigur, riscul de a te trezi imbracat(a) cu aceeasi bluza ca alte 2 persoane. Altminteri, produsele sunt bine lucrate, iar textura materialelor confirma pozitia secunda pe care compania o detine, la nivel global, in productia si comercializarea hainelor din bumbac organic (cultivat fara ingrasaminte chimice ori artificiale). Castigul este dublu si general: un confort sporit in purtarea hainelor si o ap40-moodpicturegricultura mai ecologica.

Un comunicat de presa transmis recent redactiei TheMall.ro precizeaza ca grupul C&A continua sa-si deschida noi magazine in ciuda crizei economice, numarand in prezent 1.337 de magazine in 18 tari europene si vanzari de 6,3 miliarde de euro in ultimul an.

 

Insa, inca dinainte de a proba oferta, noua ne-au atras pozitiv atentia strategia de street marketing prin holograme (Berlin, decembrie 2005) si campaniile publicitare inedite cu care C&A si-a surprins publicul:


Manechinul din vitrina este, de fapt, doar o holograma proiectata. Ingenios, de impact si cost-effective, nu?

Ati mai vazut vreo imagine care sa desfiinteze spiritul Craciunului si sa te directioneze, pragmatic, spre retail in doar cateva secunde? Sa speram ca n-au vazut prea multi copii aceasta reclama…

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment