autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Bunica vine la METRO Expo

Cargill, lider pe piata uleiului de gatit din Romania, o aduce pe Bunica la cel mai mare targ Metro Expo organizat de catre Metro Cash&Carry in perioada 07 – 11 martie 2012. Ca un element de noutate, anul acesta targul va fi deschis si pentru publicul larg, in zilele de 10 si 11 martie.

Cargill este producatorul celei mai de incredere marci de ulei din Romania – Untdelemn de la Bunica – potrivit studiului realizat de Reader’s Digest in perioada 2006-2011. Brandul beneficiaza acum de o noua identitate vizuala, destinata consumatorilor din ce in ce mai atenti la calitatea produselor pe care le folosesc. Aceasta noua forma de prezentare vine sa sustina o campanie integrata de comunicare derulata sub sloganul Gateste cu incredere!

“Ne bucuram sa fim alaturi de unul dintre partenerii nostri de incredere, Metro Cash & Carry, cu ocazia acestui eveniment de amploare. Suntem mandri ca putem prezenta clientilor nostri produse de inalta calitate, sigure si de incredere in timp, dat fiind ca suntem producatorul marcii de ulei de floarea soarelui lider pe segmentul premium din România, Untdelemn de la Bunica, si de asemenea al Olpo, 3 Flori şi Amphora”, afirma Adela Vladutoiu, General Manager, Cargill Oils.

Cargill promoveaza gatitul in casa, prin alegerea calitatii ingredientelor folosite in prepararea mancarurilor si ne invita sa descoperim tainele bucatariei pe care doar Bunica poate sa ni le impartaseasca. Cu ocazia METRO Expo, Cargill ne ofera sansa de a ne intalni cu Bunica, emerita actrita Monica Ghiuta si de a primi sfaturi de la cea care reprezinta pentru noi toti simbolul familiei si al mesei imbelsugate, pline cu bunatati. Si nu numai atat: toti cei ce vor vizita standul Cargill vor pleca acasa cu o amintire de neuitat!
“Pentru majoritatea dintre noi, Bunica este unul din personajele principale ale copilariei noastre. Experienta de viata si grija pentru cei dragi faceau dintr-o banala mancare a Bunicii un adevarat ospat, pentru ca numai ea stia secretul celor mai bune ingrediente, precum untdelemnul de calitate,” a declarat Irina Oprea, Brand Manager al Cargill Oils.
Cargill este de asemenea producatorul marcii Olpo, ce reprezinta spiritul oltenesc practic, agerimea si inteligenta traditionala. Olpo este o marca foarte populara în Oltenia de mai bine de 30 de ani si a satisfacut, inca de la inceput, necesitatea unui ulei de calitate, cu un pret pe care consumatorii si-l pot permite.
Cea mai noua marca din portofoliul Cargill este 3 Flori si a fost lansata in 2010, pentru a se adresa consumatorilor cu necesitati diverse. Acest ulei, primul de pe piata din Romania cu un ambalaj de 900 ml, poate fi gasit in magazinele de proximitate din toata tara.

Prin urmare, Bunica va asteapta in vizita la Romexpo, in Pavilionul Central!

Gateste cu incredere !

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment