autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Buchete de fructe pentru evenimente

In ultima perioada, fructele simple puse pe masa unui eveniment nu mai sunt suficiente. Pentru a impresiona, poti considera diverse aranjamente de efect, care vor transforma niste mese banale in adevarate puncte de atractie pentru privirile invitatilor. Cum putem face acest lucru ne explica Alina Stricescu, reprezentant al echipei www.buchetedelicioase.ro.

Cum se realizeaza un astfel de buchet de fructe?
Aranjamentele se aseamana buchetelor de flori si sunt create manual, din fructe proaspete taiate. Buchetele noastre pot fi folosite ca aranjamente la diverse evenimente, nunti, botezuri si sunt o alternativa la cosuletul traditional cu fructe (fructiera) si chiar la aranjamentul floral, prin bogatia culorilor oferite de varietatea fructelor.

Ce fructe se pot include in astfel de aranjamente si care sunt cele mai solicitate pentru aranjamentele de masa?
Pentru realizarea buchetelor folosim ananas, pepene galben, struguri, portocale, nectarine, capsuni (in functie de sezon), simple sau acoperite cu ciocolata. Noi recomandam un buchet delicios pentru o masa de 10-12 persoane.

Cu cat timp in avans se realizeaza aranjamentele de fructe si in cat timp se livreaza clientului?
Buchetele sunt create manual, in ziua evenimentului, si sunt livrate si asezate pe masa cu putin timp inaintea inceperii evenimentului, asigurand astfel un grad maxim de prospetime. Inainte de livrare, buchetele sunt pastrate intr-o camera racoroasa, pe suporturi speciale, in care sunt si transportate apoi.

Intre ce preturi variaza buchetele de fructe?
Preturile aranjamentelor incep de la 20 euro per buchet. Aceasta oferta este estimativa, putand fi modificata in functie de particularitatile evenimentului.
Comenzile se pot primi cu luni sau saptamani inaintea evenimentului – de recomandat, cat mai devreme pentru a putea sa ne organizam si planificam evenimentele pe care le vom onora. Avem deja contracte semnate pentru aceasta vara si recomandam persoanelor interesate sa ne contacteze pentru o oferta de pret personalizata. De obicei, semnam un contract si se achita avans pentru definitivarea ofertelor.

Care sunt principalii clienti pentru astfel de buchete de fructe?
Principalii clienti au fost si sunt cuplurile de viitori miri, care ne cunosc din recomandari, prin intermediul targurilor de nunti la care am participat sau de pe Internet. Anul acesta am inceput colaborari si cu agentii de organizare evenimente si suntem siguri ca aceste parteneriate ne vor oferi o vizibilitate crescuta si expunere catre un numar mai mare de potentiali clienti.

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment