autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Balet pe gheata: Spargatorul De Nuci

Spectacolul are loc in Bucuresti, la Sala Palatului, pe data de 19 ian 2012 si este organizat de Project Events. Vom avea astfel ocazia sa vedem live celebrul balet pe gheata rusesc: „Saint Petersburg State Ballet on Ice”. Aceasta este cea mai faimoasa trupa de balet pe gheata din lume, fiind considerata una dintre bijuteriile Rusiei. Celebra trupa de balet a mai vizitat tara noastra si cu fiecare ocazia a incantat publicul cu povestile puse in scena, aranjamentul simfonic al muzicii, coloritul costumelor si maiestria balerinilor.

Prima punere in scena a acestei povesti a fost in 1892, la Teatrul Mariinsky din Petersburg! De atunci, cei mai experimentati patinatori din lume impletesc baletul cu dansul si patinajul, oferind publicului mostre ale genialitatii muzicii lui Piotr Ilici Ceaikovsky!

Compania Saint Petersburg State Ballet on Ice a fost pioniera ideii de balet pe gheata. Era pentru prima data in lume cand un balet clasic in costume clasice de balet era pus in scena pe un patinoar instalat pe scena unui teatru!

Pretul biletelor:
Categoria VIP : 300 RON
Categoria 1 : 250 RON
Categoria 1 : 200 RON
Categoria 1 : 150 RON
Categoria 1 : 100 RON
Categoria 1 : 50 RON

Biletele se pot comanda de pe website-ul www.bilete.ro

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment