autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Astazi, Natalie Cole in concert la Bucuresti

Astazi, 27 octombrie 2009, Natalie Cole va sustine pentru prima data la Bucuresti un concert live, in cadrul turneului de promovare al albumului „Still Unforgettable”, care mai include, dintre tarile europene, Austria, Polonia si Elvetia. Lansat pe 9 septembrie anul trecut, albumul a câstigat în 2009 doua premii Grammy, pentru Cel mai bun album traditional de muzica pop si pentru Cel mai bun acompaniament instrumental, aducandu-i lui Natalie Cole premiul Cel mai bun artist de jazz din partea NAACP (dedicat artistilor de culoare care au reusit sa obtina performante notabile in muzica, film, televiziune sau literatura).

natalie_coleArtista a revenit de curand pe scena dupa un transplant de rinichi care i-a tinut pe fanii sai cu sufletul la gura. Apelul disperat al artistei, in emisiunea lui Larry King, pentru a-si gasi un donator, i-a salvat viata si a adus-o in atentia lumii intregi. Acum este din nou pe scena, poate mai plina de viata si de speranta ca niciodata, lucru care transpare si din show-urile sale extraordinare.

“Nu credeam niciodata ca voi mai putea fi prezenta aici sanatoasa, intreaga si dedicata in intregime muzicii si publicului meu”, a declarat cantareata in varsta de 59 de ani in fata multimii, care s-a bucurat de reintoarcerea artistei pe scena, la concertul sustinut luna trecuta la Hollywood Bowl din Los Angeles. O reintoarcere triumfala, apreciata de spectatori dar si de presa internationala, care a vorbit despre un adevarat “MiraCole”. Aproape 10.000 de spectatori ai arenei au ovationat-o si au cantat impreuna cu artista, care s-a daruit lor pe scena cu o bucurie greu de descris in cuvinte.

“Cateodata se intampla si miracole. Cel putin asta a demonstrat Natalie Cole cu spectacolul sau de revenire din 9 septembrie de la Hollywood Bowl, pentru care biletele s-au epuizat in timp record. Cantareata a rasfatat publicul cu 17 piese, fragmente din repertoriul care a consacrat-o: Come Rain or Come Shine, Nice ‘N’ Easy, Unforgettable – cantata in duet cu tatal sau si insotita de un slideshow de fotografii din copilaria artistei, care a impresionat audienta pana la lacrimi. Cea de-a doua parte a serii a fost dedicata amatorilor de R & B si pop – This Will Be si I’m Catching Hell, spectacolul culminand cu un recital gospel. Iubim miracolul numit Natalie si ne bucuram ca ea s-a intors pe scena!” – L.A. Independent

Cele doua duete cu Nat King Cole, „Unforgettable” si „Walking my baby back home”, care au facut deliciul publicului, nu doar prin frumusetea sunetului, dar si prin imaginile emotionante care au insotit muzica (imagini cu Natalie copil), au fost inca o data dovada vie a faptului ca Natalie Cole este mostenitoarea vocii extraordinare a tatalui sau, completandu-se in mod fericit dincolo de timp.

Biletele cu preturi cuprinse intre 100 lei si 500 lei (categoria VIP) pot fi cumparate de pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Salii Palatului, din reteaua magazinelor Germanos din intreaga tara (260 de locatii), din librariile Carturesti (Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Suceava, Constanta), din magazinul Muzica, Unirea Shopping Center, magazinele Vodafone din tara (113 locatii). Evenimentul este organizat de Sound&Image Events si sustinut de Gold FM, cu sprijinul: Optical Disc Solutions, Cocor SPA, Intercontinental. Parteneri media: 24 fun, Tabu, Good Homes, Cocor Media Channel, hotnews.ro, metropotam.ro, 121.ro, bestmusic.ro, port.ro, iconcert.ro.

Sursa: www.comunicatedepresa.ro

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment