autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Animatia muzicala „Barbie si Castelul de Diamant”, lansata pe DVD

Tot tanara si la a 50-a aniversare, Barbie, cea mai buna prietena a fetitelor de pe toate meridianele lumii, isi rasfata fanele cu un nou film: „Barbie si Castelul de Diamant”, un minunat basm musical animat despre puterea prieteniei, disponibil acum pe DVD. De data aceasta, doua bune prietene pornesc intr-o calatorie plina de peripetii catre Castelul de Diamant. Sa le insotim!

Barbie si Teresa compun impreuna o melodie la chitara, cand isi face aparitia Stacie, sora „vedetei” (prezenta pentru prima data intr-un film cu Barbie), care tocmai s-a certat cu cea mai buna prietena a ei si se intreaba retoric la ce bun sa mai ai prieteni daca te dezamagesc. Drept raspuns, Barbie ii spune povestea Lianei si a Alexei, doua bune prietene care adora muzica, locuiesc intr-o casuta din padure si isi castiga existenta vanzand florile pe care le cultiva. Intr-o zi, o furtuna le distruge gradina, iar putinele flori ramase intregi abia reusesc sa le vanda pentru trei banuti, care nu le ajung pana vor creste altele. In drum spre acasa, se intalnesc cu o batrana sarmana. Lianei i se face mila de biata femeie si ii da din putinele lor merinde, iar batranica, drept recunostinta, le daruieste o oglinda.

In timp ce fredoneaza, fetele aud un al treilea glas si vad in oglinda chipul unei fete: Melody. Si ei ii place muzica, asa ca se imprietenesc numaidecat. In timp ce canta toate in cor, isi face aparitia un balaur, iar fetele se ascund in casa. Reusesc sa pacaleasca fiara si scapa nevatamate, dar, in dezastrul provocat de monstru, le ia foc casa. Melody le istoriseste atunci ca balaurul era trimis de Lydia, o muza ce locuise, impreuna cu alte trei, in Castelul de Diamant. Pana intr-o zi, cand a vrut sa fie singura stapana a castelului, a descoperit magia neagra si si-a transformat suratele in stane de piatra. Prevazatoare, muzele isi ascunsesera instrumentele muzicale si-i dadusera cheile castelului lui Melody, care s-a ascuns de Lydia in oglinda. Dar balaurul i-a stricat flautul fermecat si muza nu mai reusea sa iasa, iar Castelul de Diamant risca sa ajunga in stapanirea Lydiei.

Pe Liana si Alexa nu le lasa inima sa-i intoarca spatele noii lor prietene, asa coperta_dvd_barbie_diamondca decid s-o insoteasca la Castelul de Diamant, sa alunge vraja ce le-a incremenit pe muze si s-o impiedice pe Lydia sa devina regina. Pe drum, fetele gasesc doi catelusi dragalasi si se imprietenesc cu gemenii Jeremy si Ian, iar muzica si prietenia lor trainica le ajuta sa depaseasca mai usor greutatile calatoriei. Vor ajunge insa la timp pentru a salva Castelul de Diamant?

Dublat in limba romana, filmul este insotit pe DVD de scene taiate, un videoclip muzical magic si trailere, oferite ca bonus. Pret recomandat: 54,9 lei. Distribuit de Prooptiki Romania in magazinele Diverta, Media Galaxy, Carrefour, Flanco, Altex, Real, Libraria Alexandria, Dedeman, Librariile Humanitas, Librariile Carturesti, MyMovie.

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment