autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Alegerea pantofilor de nunta

Pantofi de mireasa Caparros Willis - www.zappos.com la 75usd
Caparros Willis

Stim, este dificil sa gasesti si sa alegi pantofi potriviti pentru nunta, dar nu imposibil.

Hai sa exploram impreuna alternativele:

Iei la picior magazinele de incaltaminte din Romania cu speranta ca vei gasi intocmai ce-ti doresti inainte sa faci bataturi de la atatea drumuri. Trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare si sa-ti aloci suficient timp, mai ales daca esti pretentioasa de fel.

Cumperi online, din magazinele de pantofi precum Zappos.com. Achizitia online prezinta insa dezavantajul ca nu poti afla dinainte cat sunt de comozi – o cerinta foarte importanta, fiindca ii vei solicita intens la prima purtare si vrei sa te simti cat se poate de confortabil in ziua propriei nunti.

Daca vrei niste pantofi creati cu adevarat pe piciorul tau si in concordanta cu gusturile tale, cu stilul nuntii, cu poseta si rochia de mireasa, iti recomandam sa apelezi la un designer de pantofi – de pilda, Mihaela Glavan. Astfel, alegerea devine mult mai facila, fiindca realizarea pantofului porneste de la piciorul tau, nevoia de confort e ca si rezolvata, iar optiunile sunt, practic, nelimitate (stil, culoare, tipul pielii, modelul calapodului si inaltimea tocului etc.). Poti admira creatiile Mihaelei Glavan pe site-ul www.sepala.ro

In primele luni ale anului se organizeaza o serie de targuri cu produse si servicii pentru nunti, unde poti gasi pantofi de diverse branduri, uneori chiar si la reducere. De exemplu, week-end-ul acesta (27-29 ianuarie 2012) la Romexpo, in Bucuresti, are loc Expo Ideal Mariaj 2012.

O alta optiune este sa-ti comanzi o pereche de pantofi de la magazinele care ofera si rochii de mireasa, precum Pronovias. Iata colectia de pantofi de mirese pentru 2012 a renumitei companii:

Vrei sa afli mai multe despre Pronovias si colectia lor de rochii de mireasa pentru 2012. Iata mai jos un clip care sigur are sa-ti placa:

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment