autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Acum pe DVD: „Liceul muzical: Anul absolvirii” / „High School Musical 3: Senior Year”

Dupa ce au facut furori pe micile si marile ecrane, liceenii Wild Cats au ajuns si in “Anul absolvirii”.

Doar cateva saptamani ii mai despart de clipa in care drumurile li se vor separa si timpul este insensibil la framantarile si dilemele lor. Nu-si pot lua insa ramas bun inainte de a participa la ultima si cea mai „tare” experienta din liceu: un musical tonic si exuberant despre iubiri fragile si examene nemiloase, pregatiri entuziaste pentru banchet si alegeri dificile pentru viitor. Toate in “High School Musical 3”, disponibil acum pe DVD.

dvd-high-school-musical-3
In pragul absolvirii, gasca din East High traieste emotii puternice pe toate planurile: prieteniile si iubirile din liceu risca sa se destrame, examenele bat la usa, trebuie sa-si pregateasca tinutele de banchet si, de parca n-ar fi fost destul, trebuie sa hotarasca o data pentru totdeauna spre ce facultate sa se indrepte si ce cariera sa urmeze.

2dvd-high-school-musical-3
Chiar si in fata atator provocari, liceenii Wild Cats savureaza din plin ultimele luni impreuna: intalniri romantice, “goana” dupa rochii somptuoase si fracuri cu staif, partide de baschet si farse de strengari, dar mai ales repetitiile asidue pentru noul musical la care “seniorii” si alti colegi mai mici participa. Iata ocazia perfecta pentru ca talentele de cantareti si dansatori ale baietilor sa iasa la iveala, Sharpay (Ashley Tisdale) sa faca dovada vocatiei sale innascute de diva, la concurenta cu noua venita, Tiara (Jemma McKenzie Brown), Ryan sa demonstreze ca merita pe deplin o bursa la prestigioasa Scoala Juilliard, iar Kelsi (Olesya Rulin), compozitoarea si pianista grupului, sa “dirijeze” intreaga operatiune, sub indrumarea profesoarei de arta dramatica, Ms. Darbus (Alyson Reed). Ce le rezerva viitorul e greu de spus. Un lucru este insa cert: pentru Wild Cats acest ultim spectacol va fi cea mai frumoasa amintire din liceu, facand cu atat mai speciale putinele zile pe care le mai au de petrecut impreuna.

5dvd-high-school-musical-3
Dupa ce si-a convins colegii sa ia parte la acest proiect, Gabriella (Vanessa Hudgens) se vede nevoita sa lipseasca din distributie, ba chiar risca sa rateze banchetul de absolvire. Singura sa confidenta este Taylor (Monique Coleman), dar “spionii” liceului au grija ca vestea sa ajunga si la urechile iubitului sau, punandu-l pe jar. Troy (Zac Efron) are “meciuri” si cu tatal sau, antrenorul Bolton (Bart Johnson), si cu vechiul prieten Chad (Corbin Bleu), care ar vrea sa fie colegi si coechipieri la baschet si in facultate. Nimic nu pare sa conteze insa mai mult decat relatia cu Gabriella. Vor reusi oare sa ramana impreuna? Vedem in “High School Musical 3: Senior Year” / „Liceul muzical: Anul absolvirii”, disponibil pe DVD incepand din 17 martie 2009. Pe DVD, bonusurile se tin lant: secvente eliminate la montaj, scene amuzante, minifilmele “Canta cu ei”, “Actorii isi iau ramas bun”, “Totul se reduce la rochie”, “Noaptea noptilor”. O productie Walt Disney Studios, distribuita in exclusivitate de Prooptiki Romania in magazinele Diverta, Media Galaxy, Carrefour, Flanco, Altex, Real, Libraria Alexandria, Dedeman, Librariile Humanitas, Librariile Carturesti, MyMovie si altele.

7dvd-high-school-musical-3 high-school-musical

4dvd-high-school-musical-3

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment