autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Acum in cinema: Liceul Muzical – Anul absolvirii

Dupa ce serialul TV „High School Musical” a cucerit adolescentii din toata lumea, liceenii Wild Cats isi fac debutul si pe marile ecrane in „Liceul Muzical: Anul absolvirii” – un musical tonic si exuberant, despre emotiile primei iubiri si temerile celor dintai alegeri. „Liceul Muzical: Anul absolvirii” pe marile ecrane

High School Musical 3

High School Musical 3

Ziua absolvirii bate la usa si liceenii din East High School se pregatesc sa-si ia ramas bun. In curand, fiecare va porni pe alt drum si, inevitabil, prieteniile din liceu vor ramane doar o amintire frumoasa. Doar examenele finale si banchetul de absolvire ii mai despart de momentul despartirii. Tocmai de aceea Gabriella (Vanessa Hudgens) isi convinge colegii Wild Cats sa joace impreuna intr-un ultim spectacol care sa le pecetluiasca prietenia si sa faca si mai speciale putinele zile de liceu care le-au mai ramas impreuna.

In timp ce Troy (Zac Efron) si Chad (Corbin Bleu) se lupta pentru trofeul de campioni la baschet in ultimul meci al anului, iar Gabriella si Taylor (Monique Coleman) isi pregatesc tinutele pentru banchetul de absolvire, noul spectacol este exact ce astepta Sharpay (Ashley Tisdale), „diva” liceului, pentru a-si demonstra talentele artistice. Emotiilor de dinaintea examenelor li se adauga repetitiile solicitante, intalnirile romantice si presiunea de a-si alege acum o facultate care le va influenta tot restul vietii. Iata provocari  in care se regasesc tinerii de ieri si de azi, de aici si de pretutindeni.

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment