autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

1 martie: startul competitiei de blogging creativ Spring SuperBlog 2013

superblog-2013-themallAnul acesta se organizeaza, in premiera, prima editie de primavara din istoria de 6 ani a competitiei: Spring SuperBlog 2013 (www.super-blog.eu). Astfel, incepand cu 1 martie, in luna lui Martisor, ai ocazia sa-ti instalezi primavara pe blog! Iata cum se desfasoara SuperBlog? Sponsorii competitiei sunt: Farmec, Jolidon, MarketOnline.ro, Borealy, Editura Nemira si Reeija.

Sponsorii editiei propun temele despre care bloggerii participanti scriu articole creative pe blogurile proprii. Apoi, reprezentantii sponsorilor jurizeaza articolele la probele lor, stabilind astfel castigatorii premiilor alocate. Cum SuperBlog este un concurs de creativitate, poti sa te intreci cu tine si cu ceilalti, sa-ti testezi abilitatile de blogger, sa cunosti branduri interesate de social media si colegi de blogosfera si, nu in ultimul rand, sa si castigi premii.

Pentru fiecare proba se aloca un numar de premii (in produse, servicii sau vouchere) pentru autorii celor mai reusite articole la proba respectiva. In plus, daca participi la toate probele competitiei si  te clasezi printre primii 50, castigi premii suplimentare, iar daca acumulezi cele mai multe puncte in urma jurizarii obtii marele premiu de 500 euro cash.

 

Bloggeri parteneri ai competitiei de blogging Spring SuperBlog 2013 sunt: Claudia Tocila, Denisuca, Irina Bartolomeu, Lexa Verzes, Mnealui, MoneyWatch, Nebuloasa, OctoCat, Robintel, Sabina Cornovac, TehnoCultura, Tomata cu scufita

Iata companiile care sustin aceasta editie de primavara a SuperBlog 2013:

Începută cu peste 120 de ani în urmă, activitatea FARMEC are astăzi o largă recunoaştere, atât în România, cât şi în lume, produsele companiei fiind exportate în ţări din Europa, Asia şi America de Nord. Astăzi, portofoliul companiei însumează câteva sute de produse, cele mai cunoscute game fiind GEROVITAL H3 prof. dr. Ana Aslan, GEROVITAL H3 EVOLUTION, GEROVITAL PLANT, ASLAVITAL, FARMEC, ASLAMED, DOINA, ATHOS şi OBSESIE. Originalitatea şi calitatea produselor FARMEC a fost recunoscută oficial în anul 2002, atunci când compania a obţinut Certificatul Internaţional de Calitate ISO 9001:2008.

*****

www.farmec.ro

Fondată în 1993 la Cluj Napoca, România, compania Jolidon și-a câștigat poziția de lider incontestabil al pieței românești de lenjerie și costume de baie, devenind și unul din jucătorii importanți ai pieței internaționale. Creativitatea europeană, calitatea și seducția sunt elementele care definesc produsele fabricate de Jolidon. Produsele Jolidon sunt fabricate în Europa, înglobând tradiția europeană în manufactură, atenția la detalii și materiile prime și accesoriile de calitate superioară furnizate de producători din țări precum Franța, Italia sau Austria. În prezent, Grupul Internațional Jolidon numără peste 2500 de angajați și un lanț de 87 de magazine proprii, în principalele localități și centre comerciale din România. De asemenea, produsele sunt disponibile în toate marile lanțuri de supermarketuri și hipermarketuri din țară.

*****

www.jolidon.ro

MarketOnline, unicul magazin online de 7 stele din Romania, oferă clientilor sai atat produse de calitate, cat si multiple beneficii: transportul gratuit la peste 20.000 produse, un program de fidelizare cu reduceri de 7 stele, returul produselor în caz de nemulțumire, plata produsului după primire, posibilități multiple de plată în rate precum și peste 300 de promoții active. MarketOnline.ro se număra printre membrii fondatori ARMO (Asociația Magazinelor Online din România), organizație în care a stabilit, împreună cu principalii jucători din mediul online, Codul de Bune Practici, garantând astfel clienților calitatea serviciilor oferite și consolidarea încrederii în comerțul online din România.

*****

www.marketonline.ro

 

 

Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din Romania, infiintata in 1991. Si-a pastrat celebritatea in industria cartii prin rafinament, prin valoarea autorilor publicati si, nu in ultimul rand, prin curajul de a experimenta permanent noi tehnici literare. Initial, Nemira a fost identificata cu literatura science-fiction dupa ce a lansat o marca derivata – colectia „Nautilus”, ce a fost foarte bine primita de cititori. Ulterior, si-a sporit semnificatia, impunandu-se cu noi produse editoriale. Printr-un program amplu, materializat in sute de titluri de certa valoare, totalizand zeci de mii de exemplare, Nemira a imbogatit patrimoniul cultural si spiritual al Romaniei.

*****

www.nemira.ro

 

 

Magazin online cu posete de dama.Informatii in curs de actualizare.

*****

Borealy Gifts este locul ideal pentru cadouri originale! Obiectivul nostru este de a oferi o solutie celor care cauta cadouri premium, de cea mai buna calitate si de o diversitate cat mai mare. Suntem convinsi ca oricine ofera un cadou doreste sa impresioneze prin calitatea produsului oferit si sa ofere o experienta unica prin intermediul cadourilor oferite.

*****

www.borealy.ro

Parteneri media:
 

Cu TVR 2 eşti mereu între prieteni!

 

*****

www.tvr.ro
Mujer – portalul femeilor cu influente feministe din al treilea val, unde pot fi gasite articole din categoriile specifice vietii de femeie si un horoscop autentic. Adaugand armonios si functiile de social media, mujer.ro pune la dispozitia cititoarelor sale si o comunitate segmentata socio-demografic, precum si un forum integrat complet cu siteul si comunitatea. Nota generala a siteului este una moderata si echilibrata, subsumandu-se generic conceptului „Pentru ca esti femeie”.

*****

www.mujer.ro

Cel mai durabil proiect media live independent/ post de radio exclusiv online privat din Romania.

*****

www.radiolynx.ro

Connect este cea mai mare revistă de telecomunicaţii din Europa. Revista oferă cititorilor cele mai obiective prezentări, teste şi comparaţii ale tuturor mijloacelor de comunicare fixe şi mobile de pe piaţa românească şi externă.

*****

www.connect.ro

 

PHOTO Magazine oferă cititorilor într-o prezentare de excepţie cele mai reuşite fotografii ale artiştilor români şi străini alături de ultimele inovaţii în tehnica fotografică. Revista combină arta fotografică cu tehnica foto sub aceeasi copertă.

*****

www.photomagazine.ro

PRwave este recunoscut si apeciat ca website dedicat in totalitate imaginii, comunicarii si relatiilor publice pentru afaceri. De peste 7 ani de zile aducem in atentia tuturor celor ce lucreaza in marketing, PR si comunicare si a studentilor ce aspira la un job in aceste domenii cele mai interesante materiale si articole semnate de specialisti romani si straini sa oferim stiri actualizate permanent. Cele mai noi stiri actualizate permanent, articole despre afaceri, imagine, comunicare si PR, prezentari de carti, produse case studies, concursuri s.a.

*****

www.prwave.ro

121.ro – Comunitatea femeilor senzationale. Suntem online de peste 11 ani. Avem peste 125.000 de membri. Fie ca esti senzationala, ca nu esti sau daca nu stii ca esti, vino alaturi de noi si descopera-te. Suntem prietenele tale care nu te judeca si care te admira pentru ca faci tot ce e posibil sa traiesti frumos si implinit.

*****

www.121.ro

Robintel.ro este o pagină personală ce conține o gamă variată de materiale text și foto. Blogul lui Robin Molnar, câștigătorul locului 1 la SuperBlog 2011

*****

www.robintel.ro

Website despre tehnologie si optimism. Cele mai noi lucruri de pe internet legate de divertisment, tehnologie si arta. Blogul lui Manuel Cheta, cel dintai clasat in SuperBlog 2010.

*****

www.obisnuit.eu

MoneyWatch.ro este blogul lui Bogdan Mihalascu, finantist pasionat si marele castigator in SuperBlog 2009. Bogdan Mihalaşcu îmbină experienţa în analiză financiară complexă, management de portofoliu de credite în cadrul Alpha Bank, management de plasamente financiare, cu pasiunea continuă pentru cunoaştere şi cu talentul de a prezenta teme de larg interes într-o abordare accesibilă, originală şi cu valoare adăugată.

www.moneywatch.ro

 

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment