autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

„Mireasa e iubita mea”, un film pe DVD cu Patrick Dempsey

A smuls suspine de la suflarea feminina ca Dr. McDreamy în „Anatomia lui Grey”, ne-a sedus ca-n basme în „Magie în Manhattan”, iar revista „People” l-a declarat (ah, pe buna dreptate!) cel mai sexy tatic de pe planeta. Acum ne rasfata privirea în comedia romantica „Mireasa e iubita mea”, într-un rol pe cât de inedit, pe atât de seducator: e „domnisor” de onoare. Doamnelor si domnilor, Patrick Dempsey!

Mireasa e iubita mea

Mireasa e iubita mea

Tom (Patrick Dempsey) s-ar putea considera un barbat fericit: este burlac si sarmant, femeile îi cad la picioare, camarazii de baschet îl invidiaza, iar Hannah (Michelle Monaghan), cea mai buna prietena, îi este cel mai de încredere confident pe care si-l putea dori, ba chiar îl însoteste la fiecare nunta a tatalui lui, aflat, momentan, la a sasea casatorie. Dupa ce-si cauta intens perechea în relatii fara viitor, Tom realizeaza ca jumatatea lui i-a fost aproape în tot acest timp abia când Hannah pleaca într-o calatorie de afaceri în Scotia, de unde revine peste sase saptamâni îndragostita lulea de Colin (Kevin McKidd), un scotian chipes, bogat si de vita nobila, care a si cerut-o în casatorie. Iar când Tom abia îsi facuse curaj sa-i propuna o relatie, are surpriza sa fie invitat la nunta prietenei lui ca… domnisoara de onoare. Sau, ma rog, „domnisor”.  Îndragostit si dezamagit peste poate, se lasa, totusi, convins de prieteni sa accepte propunerea prietenei sale tocmai pentru a-si facilita misiunea secreta: aceea de a-i „sufla” scotianului logodnica de sub nas înainte sa fie prea târziu. Caci… mireasa e iubita lui, chiar daca ea nu stie înca.

Înarmat cu rabdare si tact, Tom rezista cu stoicism sicanelor pe care i le fac celelalte domnisoare de onoare si, cu ajutorul prietenilor sai, saboteaza nunta chiar din „culise”. Doar cum poti fura mai degraba inima miresei decât devenindu-i confident în vâltoarea pregatirilor dinaintea nuntii?! Asa ca ia drumul Scotiei si se ambitioneaza s-o convinga – subtil, dar elocvent – pe Hannah ca el trebuie sa-i fie mire. Daca va reusi însa s-o cucereasca înainte ca ea sa devina sotia scotianului vom vedea în “Mireasa e iubita mea”, „un film delicios de romantic si minunat de amuzant. Irezistibil si fermecator.” – Paul Fischer, Dark Horizons.

Productie Columbia Pictures, „Mireasa e iubita mea” este acum disponibil pe DVD, însotit de comentariile regizorului Paul Weiland, minifilmele „Salveaza situatia: realizarea filmului Mireasa e iubita mea”, „Trei nunti si un orizont”, scene taiate, trailer-ele filmelor „Hancock”, “Nu te pune cu Zohan”; “Cercul literar Jane Austen” si alte bonusuri. Un film distribuit de Prooptiki România. Pret recomandat: 54,9 lei.

Prooptiki România, filiala a grupului media elen Audiovisual, este liderul pietei home- entertainment din România, detinând licenta de distributie pe DVD pentru productiile Sony Pictures Home Entertainment, Walt Disney Home Entertainment, Universal Studios precum si pentru produsele video Jetix, BBC si o gama larga de filme independente. Începând din iunie 2007, Prooptiki distribuie în România si productii în format Blu-Ray. De asemenea, Prooptiki detine licenta de distributie în cinematografe a productiilor Walt Disney si a unei serii de filme independente. www.prooptiki.ro.

Imagini din film

Mireasa e iubita mea

Mireasa e iubita mea

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment